Zorgbedplus

Shop

Thuisadvies

Maak vrijblijvend een afspraak

Een deskundig advies vrijblijvend bij u thuis

Voordat u een bed bestelt, wilt u zeker weten dat u echt de goede keuze maakt. Bij Zorgbedplus vinden wij dit heel begrijpelijk. Daarom geven wij u bij de oriëntatie aan huis graag alle informatie. U kunt rekenen op een eerlijk en deskundig advies toegespitst op uw persoonlijke situatie. Om niets over het hoofd te zien willen we u adviseren om iemand uit te nodigen om u bij te staan tijdens het adviesgesprek. Onze adviseur zal bij u thuis op basis van uw situatie beoordelen wat er mogelijk is en samen met u op zoek gaan naar de juiste oplossing.

Uitleg over de producten en keuze opties

Advies over het geschikte matras in uw situatie

Verschillende kleur- en materiaalstalen bekijken

Een 3D ontwerp van het samengestelde bed in uw woonomgeving

In 60 - 90 minuten heeft u een advies op maat

U ontvangt direct een scherpe prijs

Onze adviseur bij u thuis

Onze adviseur geeft graag advies over het juiste bed en matras in uw situatie en instrueert u over wat u mag verwachten van uw nieuwe bed. Op basis van dit gesprek zal de adviseur een vrijblijvende en passende offerte maken.


Bespreken oplossingen en mogelijkheden

Een nieuw bed koopt u niet iedere dag. Een verstandige keuze maken is dus lastig. Wij gaan u hiermee helpen. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide en ervaren adviseurs met verstand van ergonomie en slaapcomfort. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek staan uw wensen en omstandigheden centraal. Hierdoor bent u er zeker van dat u het juiste zorgbed krijgt welke past bij uw situatie.

Zorgbed Primair

Een bed dat bij u past

Zorgbedplus heeft voor iedereen en elke slaapkamer geschikte mogelijkheden. Wij bieden ruime keuze in opties, materialen en kleuren. Onze adviseur help u bij de te kiezen opties en heeft verschillende materiaal- en kleurstalen bij zich. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Servicepunten Zorgbedplus

Vrijblijvend advies bij u thuis

+ Een 3D ontwerp van het bed in uw woonomgeving

+ Deskundig en betrouwbaar advies

+ Wij ontzorgen van A-Z

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.