Ja, ik wil een thuisadvies

Plan een thuisadvies

Wat houdt een adviesgesprek precies in?

U wil er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt voordat u een bed besteld. Bij Zorgbedplus hebben wij hier alle begrip voor. Daarom geven wij u bij de oriëntatie aan huis graag alle informatie. U kunt rekenen op een eerlijk en deskundig advies toegespitst op uw persoonlijke situatie. Om niets over het hoofd te zien willen we u adviseren om iemand uit te nodigen om u bij te staan tijdens het adviesgesprek.

Onze adviseur zal bij u thuis op basis van uw situatie beoordelen wat er mogelijk is en samen met u op zoek gaan naar de juiste oplossing.

Vul hier uw gegevens in en plan vrijblijvend een adviesgesprek. Wij bellen u binnen 1 werkdag terug om de afspraak te bevestigen.

Check van de huidige situatie

Uitleg over onze zorgbed oplossingen

Advies over matras en bedbodem

Verschillende opties bekijken

In 60 – 90 minuten heeft u een advies op maat

U ontvangt direct een scherpe prijsofferte

Ervaringen van klanten

Sinds een half jaar slapen wij op een bed van Zorgbedplus. Het bed ligt prima, is makkelijk te bedienen en de transfers zijn goed te maken als je in een rolstoel zit. We vinden het prettig dat het bed de uitstraling heeft van een 'gewoon bed'. Wij zijn erg tevreden over de voorlichting en de hulp die we hebben gekregen bij de aankoop van het bed.
Kor en Monique van der Krogt
Winsum
Van thuisadvies tot en met de levering en nazorg aan toe zijn wij uitstekend geholpen. Wij zijn bijzonder tevreden.
Boonstra
Uithuizen

Experts waar u op kunt vertrouwen

Willem Pieter Zorgbedplus

Willem Pieter

Slaapadviseur

Klaas Zorgbedplus

Klaas

Slaapadviseur

André

Slaapadviseur