Zorgbedplus

Shop

Contact

Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar van dinsdag tot zaterdag tussen 9:00 en 17:00.
Indien u op zoek bent naar antwoorden op onze veelgestelde vragen dan kunt hier naar navigeren via de onderstaande knop.
Zorgbedplus contact

E-mail

info@zorgbedplus.nl

Adres

Het aanleg 7, 9951 SJ Winsum

Vul onderstaand formulier in om ons een bericht te sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u sneller antwoord, dan adviseren wij u ons te bellen op 085-0470184

Zorgbedplus is een initiatief van Geertsema Slaapcomfort

Geertsema Slaapcomfort is in 2007 opgericht door Kees en Peterina Geertsema. Voormalig eigenaren van Geertsema Mode en bedden in Sauwerd. Het bedrijf hecht een grote waarde aan deskundigheid, innovatie en advies en is met deze focus uitgegroeid tot de grootste slaapspeciaalzaak van het Noorden.

In 2020 is het bedrijf overgenomen door de twee zoons van Geertsema Klaas en Willem Pieter. De passie van het vak is met de paplepel ingegoten, wat maakt dat Geertsema Slaapcomfort een landelijke aantrekkingskracht heeft op het gebied van een deskundig en betrouwbaar in slaapergonomie.

Vanwege een toenemende vraag naar comfort en slaapergonomie in combinatie met hoog-laag functionaliteit is Geertsema Slaapcomfort zich steeds verder gaan specialiseren in huiselijke en comfortabele zorgbedden. Juist in deze fase van het leven is het bed een waardevolle plek die wat extra aandacht en zorg verdient.

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.