Zorgbedplus

Shop

Disclaimer

Disclaimer

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is Zorgbedplus niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden die mogelijk in de aangeboden informatie op deze website of op websites waarnaar wordt verwezen voorkomen. Bovendien wordt niet gegarandeerd dat de aangeboden informatie te allen tijde en in alle opzichten juist, volledig en actueel is. Zorgbedplus aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade die zou kunnen ontstaan op grond van deze online gegevens of interpretatie daarvan.

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Voordat u handelt op basis van de geboden informatie, dient u deze eerst te verifiëren bij de aanbieder en naar de van toepassing zijnde voorwaarden te vragen. Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Zorgbedplus, die geen eigendom zijn van Zorgbedplus, maar louter ter informatie van de bezoeker zijn opgenomen. Hoewel Zorgbedplus uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan het niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Zorgbedplus worden onderhouden, wordt afgewezen.

U bent welkom in onze showroom

We werken uitsluitend met goed opgeleide en ervaren adviseurs met verstand van ergonomie en slaapcomfort. De adviseur geeft graag advies voor de ideale slaapkamerindeling en vertelt u wat u kunt verwachten van een nieuw zorgbed.

Openingstijden

Dinsdag - Zaterdag 9:30 - 17:30

Showroom

Het Aanleg 7, 9951 SJ Winsum

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.