Zorgbedplus

Shop

Seniorenbedden

Seniorenbedden - ontdek het beste seniorenbed

Seniorenbedden zijn speciaal ontworpen voor mensen die op leeftijd zijn en specifieke behoeften hebben. Een goed seniorenbed biedt comfort, ondersteuning en veerkracht, zodat u zich ‘s nachts goed kunt ontspannen en uitgerust kunt worden.

Liever direct advies?

Als u meer informatie wil dan kunt u contact opnemen via 085-0470184 met ons klantadvies team, zij kunnen u alles vertellen over een zeer snelle levering van uw seniorenbed. Ook kunt u een afspraak met ons maken voor vrijblijvend thuisadvies.

Waarom een seniorenbed kiezen?

Senioren hebben vaak specifieke behoeften wat betreft het slapen, zoals extra ondersteuning voor de rug en heupen en verstelbare hoofdeinden. Een seniorenbed biedt deze specifieke ondersteuning, waardoor u comfortabel en ontspannen kunt slapen. Bovendien zorgt een seniorenbed voor een goede bloedcirculatie, waardoor u minder snel last heeft van pijn of stijfheid.

De voordelen van een seniorenbed

 • Comfort: Een seniorenbed is speciaal ontworpen voor senioren en biedt daarom extra comfort en ondersteuning.
 • Verstelbare hoofdeinden: Dankzij de verstelbare hoofdeinden kunt u comfortabel liggen en televisie kijken of lezen voordat u gaat slapen.
 • Ondersteuning: Een seniorenbed biedt extra ondersteuning aan de rug en heupen, waardoor u minder snel last heeft van pijn of stijfheid.
 • Veerkracht: Het bed is voorzien van een goede veerkracht, waardoor u zich ‘s nachts goed kunt ontspannen.
 • Goede bloedcirculatie: Een seniorenbed zorgt voor een goede bloedcirculatie, waardoor u minder snel last heeft van pijn of stijfheid.

Waar op letten bij het bij het kiezen van een Seniorenbed

Als u op zoek bent naar een seniorenbed, zijn er een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden. Hieronder vindt u een aantal belangrijke factoren waar u op moet letten bij het kiezen van een seniorenbed:

 • Comfort: Het bed moet comfortabel zijn en u extra ondersteuning bieden.
 • Verstelbare hoofdeinden: Kijk of het bed verstelbare hoofdeinden heeft, zodat u comfortabel kunt televisie kijken of lezen.
 • Ondersteuning: Het bed moet uw rug en heupen ondersteunen, zodat u minder snel last heeft van pijn of stijfheid.
 • Veerkracht: Het bed moet een goede veerkracht hebben
 • Goede bloedcirculatie: Zorg ervoor dat het bed uw bloedcirculatie niet belemmert, zodat u ‘s nachts niet wakker wordt met pijn of stijfheid.
 • Afmetingen: Zorg ervoor dat het bed de juiste afmetingen heeft en bij uw kamer past.
 • Materiaal: Kijk naar de kwaliteit van het materiaal en of het bed sterk genoeg is voor dagelijks gebruik.
 • Prijs: Bedenk uw budget en kijk naar seniorenbedden die binnen uw budget vallen en aan uw specificaties voldoen.

Hoe kies ik het perfecte Seniorenbed?

Er zijn veel verschillende soorten seniorenbedden op de markt, dus het is belangrijk om te weten wat u zoekt en waar u op moet letten bij het maken van uw keuze. Hieronder vindt u enkele stappen die u kunt nemen om het perfecte seniorenbed te kiezen:

 1. Bepaal uw specificaties: Bedenk wat u belangrijk vindt, zoals comfort, ondersteuning, verstelbare hoofdeinden, afmetingen en prijs.
 2. Doen onderzoek: Kijk naar verschillende soorten seniorenbedden en lees productbeschrijvingen en beoordelingen om een beeld te krijgen van de kwaliteit en specificaties van de verschillende bedden.
 3. Ga naar een winkel: Bezoek een winkel en test verschillende seniorenbedden om te voelen of ze comfortabel zijn en aan uw specificaties voldoen.
 4. Maak uw keuze: Maak een weloverwogen keuze en kies het seniorenbed dat het beste aan uw specificaties voldoet.

Het perfecte seniorenbed bij Zorgbedplus

Bij Zorgbedplus vindt u een ruim aanbod aan seniorenbedden van hoge kwaliteit. Onze hoog laag bedden zijn speciaal ontworpen voor senioren en bieden extra comfort en ondersteuning. Bovendien zijn onze bedden verkrijgbaar in verschillende afmetingen en prijsklassen, zodat u altijd een bed kunt vinden dat bij u past.

Bij Zorgbedplus bent u verzekerd van:

 • Hoge kwaliteit seniorenbedden
 • Extra comfort en ondersteuning
 • Verstelbare hoofdeinden
 • Bedden in verschillende afmetingen en prijsklassen
 • Deskundig advies en service
Bent u op zoek naar het perfecte seniorenbed?
Kom langs bij Zorgbedplus en ontdek ons ruime aanbod hoogwaardige seniorenbedden

Wat is een Seniorenbed?

Een Seniorenbed is een speciaal ontworpen bed voor senioren die extra comfort en ondersteuning nodig hebben. Dit type bed is meestal breder dan een gewoon bed, en biedt een goede ondersteuning voor de rug en gewrichten. Veel Seniorenbedden zijn ook verstelbaar, zodat de gebruiker de houding kan aanpassen tijdens het slapen. Seniorenbedden kunnen ook gemakkelijker in- en uitstappen zijn, wat belangrijk is voor oudere personen die minder mobiel zijn.

Hoe breed is een Seniorenbed?

Een Seniorenbed is in de regel breder dan een gewoon bed. Het meest voorkomende formaat is 90 cm breed, maar er zijn ook Seniorenbedden verkrijgbaar die 100 cm of zelfs 120 cm breed zijn. Dit is afhankelijk van de persoonlijke voorkeur en de beschikbare ruimte in de slaapkamer. Een breder bed biedt meer comfort en bewegingsvrijheid, wat belangrijk is voor senioren die snel last hebben van stijve spieren en gewrichten.

Wat is het beste Seniorenbed?

Er is geen één-op-één antwoord op deze vraag omdat het beste Seniorenbed afhangt van de individuele voorkeur en behoeften van de gebruiker. Een goed Seniorenbed moet comfortabel zijn, een goede ondersteuning bieden voor de rug en de gewrichten, en eenvoudig in- en uit te stappen zijn. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de matras en het frame, en of het bed verstelbaar is voor het verbeteren van de houding tijdens het slapen.

Wat kost een goed Seniorenbed?

De prijs van een goed Seniorenbed varieert sterk, afhankelijk van de grootte, kwaliteit en extra functies. Een eenvoudiger Seniorenbed kan al beschikbaar zijn vanaf €3.000, terwijl een hoogwaardiger en groter model gemakkelijk €5.500 of meer kan kosten. Het is belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van het bed en te investeren in een bed dat comfortabel en duurzaam is, zodat het langer meegaat en de gebruiker de juiste ondersteuning krijgt.

Ervaringen van klanten

Sinds een half jaar slapen wij op een bed van Zorgbedplus. Het bed ligt prima, is makkelijk te bedienen en de transfers zijn goed te maken als je in een rolstoel zit. We vinden het prettig dat het bed de uitstraling heeft van een 'gewoon bed'. Wij zijn erg tevreden over de voorlichting en de hulp die we hebben gekregen bij de aankoop van het bed.
Kor en Monique van der Krogt
Winsum
Van thuisadvies tot en met de levering en nazorg aan toe zijn wij uitstekend geholpen. Wij zijn bijzonder tevreden.
Boonstra
Uithuizen

Een deskundig advies vrijblijvend bij u thuis

Voordat u een bed bestelt, wilt u zeker weten dat u echt de goede keuze maakt. Bij Zorgbedplus vinden wij dit heel begrijpelijk. Daarom geven wij u bij de oriëntatie aan huis graag alle informatie. U kunt rekenen op een eerlijk en deskundig advies toegespitst op uw persoonlijke situatie. Om niets over het hoofd te zien willen we u adviseren om iemand uit te nodigen om u bij te staan tijdens het adviesgesprek. Onze adviseur zal bij u thuis op basis van uw situatie beoordelen wat er mogelijk is en samen met u op zoek gaan naar de juiste oplossing.

Een 3D ontwerp van het samengestelde bed in uw woonomgeving

In 60 - 90 minuten heeft u een advies op maat

U ontvangt direct een scherpe prijs

Uitleg over de producten en keuze opties

Advies over het geschikte matras in uw situatie

Verschillende kleur- en materiaalstalen bekijken

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.