Zorgbedplus

Shop

Levering Zorgbed

De levering van uw bed is een feestje

Snelle en zorgvuldige levering

Of u nu kiest voor het instapmodel of één van onze luxere zorgbedden, u mag altijd veel van onze werkwijze verwachten.
We zetten namelijk graag net dat stapje extra om het u helemaal naar de zin te maken. Een feestje ter ere van uw nieuwe bed.
Wij streven ernaar om uw bed binnen twee weken te leveren. We komen graag bij u thuis langs om uw situatie in kaart te brengen zodat u een zorgbed kan krijgen welke volledig bij uw wensen en behoeften past. Onze adviseur zal u vervolgens een indicatie geven van de verwachte levertijd. Bij Zorgbedplus garanderen wij de beste kwaliteit materialen. Hierdoor komt u later niet voor ongewenste verassingen te staan. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan mag u snelle en adequate service van ons verwachten.

Fijn, een keuze kunnen maken … En nu?

Dat wij uw nieuwe bed met spoed kunnen plaatsen kan alleen door ons team van professionals, de experts van Zorgbedplus. Wij proberen bij u thuis direct een afspraak te maken voor de levering van het bed of bellen u spoedig om een afspraak in te plannen. Goed geregeld!

Video afspelen

Zorgbedplus luistert naar uw wensen, alles is mogelijk

Onze zorgbedden zijn geschikt voor elke situatie en alle slaapkamers. Alles wordt afgestemd op uw wensen, zodat u zich volledig op uw gemak kunt voelen. Kies bijvoorbeeld uit een zorgbed voorzien van fauteuil functie, sta-op hulp of instapverlichting wat extra comfort biedt bij het in- en uitstappen van uw bed. Ook het uiterlijk van uw bed kan aangepast worden aan uw persoonlijke interieur, om het helemaal passend te maken.

Lees meer over de maatwerk mogelijkheden bij Zorgbedplus.

Waarom kiezen voor Zorgbedplus

Wij komen bij u langs voor een persoonlijk thuisadvies

In 60 – 90 minuten heeft u een advies op maat

Uitleg over de producten en keuze opties

Wij werken vakkundig waardoor u gegarandeerd bent van kwaliteit en vakmanschap

Wij werken uitsluitend met de beste materialen zodat u veilig kan slapen

U ontvangt direct een scherpe prijs

Ervaringen van klanten

Sinds een half jaar slapen wij op een bed van Zorgbedplus. Het bed ligt prima, is makkelijk te bedienen en de transfers zijn goed te maken als je in een rolstoel zit. We vinden het prettig dat het bed de uitstraling heeft van een 'gewoon bed'. Wij zijn erg tevreden over de voorlichting en de hulp die we hebben gekregen bij de aankoop van het bed.
Kor en Monique van der Krogt
Winsum
Van thuisadvies tot en met de levering en nazorg aan toe zijn wij uitstekend geholpen. Wij zijn bijzonder tevreden.
Boonstra
Uithuizen
Servicepunten Zorgbedplus

Vrijblijvend advies bij u thuis

+ Een 3D ontwerp van het bed in uw woonomgeving

+ Deskundig en betrouwbaar advies

+ Wij ontzorgen van A-Z

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.