Zorgbedplus

Shop

Showroom Winsum

U bent welkom in onze Showroom

Wij werken uitsluitend met goed opgeleide en ervaren adviseurs met verstand van ergonomie en slaapcomfort. Onze adviseurs geven u graag advies over slaapergonomie en waar u rekening mee moet houden in uw persoonlijke situatie. Op basis van uw wensen en behoeften zullen wij vrijblijvend een passende offerte maken.

+ Advies voor een juiste afstemming van bodem en matras (ergonomie)

+ Diverse zorgbed opstellingen ontdekken

+ Collecties en stijlen ontdekken

+ Advies over kleur en interieur

+ Gratis parkeren bij de showroom

Servicepunten Zorgbedplus

Gratis Koffie

Gratis Parkeren

Openingstijden

maandag – Gesloten
dinsdag – 09:30 – 17:30
woensdag – 09:30 – 17:30
donderdag – 09:30 – 17:30
vrijdag – 09:30 – 17:30
zaterdag – 09:30 – 17:00
zondag – Gesloten

Showroom

Geertsema Slaapcomfort
Het aanleg 7
9951 SJ Winsum

Kom naar onze showroom voor inspiratie en advies

U bent van harte welkom in onze showrooms of presentatiepunt. In onze Zorgbedplus showroom vindt u diverse type zorgbedden met allerlei comfortopties. Tevens is er altijd een adviseur aanwezig die u persoonlijk advies geeft en de mogelijkheden met u bespreekt. In samenwerking met onze partner hebben wij ook een presentatie punt in Gendt (Nederland). Waar u onze collecties en zorgbedden kunt bekijken. Deskundig personeel helpt u bij vragen en/of met passend advies.

Heeft u liever dat we bij u thuis langskomen? Geen probleem! U kunt vrijblijvend en gratis een afspraak aan huis maken met een adviseur.

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.