Zorgbedplus

Een mooi hoog laag bed

Een hoog laag bed biedt vele voordelen, comfort en het bed ziet er ook nog eens mooi uit. Vaak voelt een hoog laag bed in de kamer wat klinisch aan, maar dit hoeft helemaal niet. Een hoog laag bed kan er namelijk ook heel mooi uit zien, alsof het een boxspring bed is, maar dan met de vele handige functies die een hoog laag bed u biedt. 

Het gezegde ‘ouderdom komt met gebreken’ is helemaal waar. Hoe ouder we worden, hoe meer zorg we nodig hebben. We willen graag zo lang mogelijk thuis in de vertrouwde omgeving blijven wonen, waarbij geavanceerde hulpmiddelen dit gelukkig ook mogelijk maken. Zoals een hoog laag bed senioren. Een zorgbed, maar dan thuis in uw eigen kamer. 

Niemand wil een klinische ziekenhuis zorgbed in de kamer hebben staan. Het oog wil natuurlijk ook wat. Tegenwoordig zijn de hoog laag bedden modern en sluiten naadloos op uw inrichting aan. Bijvoorbeeld een hoog laag bed van hout of een stoffen gekleurd model. U kunt zelfs een hoog laag bed 2 persoons kopen, zodat u en uw partner te allen tijde bij elkaar kunnen slapen. Met een mooi hoog laag bed bent u beiden voorbereid op de toekomst, wanneer u meer zorgbehoevend bent. 

Zorgbedplus Deluxe

Een mooi hoog laag bed kopen

U wilt voorbereid zijn op de toekomst. Er breekt namelijk voor iedereen een dag aan dat we meer zorg thuis nodig hebben. Vaak begint het bij het moeilijker uit bed stappen, zelfstandig het bed opmaken wordt lastiger omdat het bed vaak laag is en bukken moeilijker is. Ook het schoonmaken onder een laag bed is een lastige taak naarmate u ouder wordt. Hiervoor kunt u natuurlijk de thuiszorg inschakelen. Maar wat als u meer bedlegerig bent en meer zorg aan bed nodig heeft? 

U kunt in deze situatie een hoog laag bed lenen, maar deze bedden zijn vaak wiebelig, zien er vaak klinisch uit en verpesten de inrichting van uw woning. Daarnaast, heeft u niet liever een eigen zorgbed, met een eigen matras in een mooi model? Een bed dat past bij uw inrichting qua kleur en design en daarnaast de voordelen biedt voor de zorg die u op dat moment nodig heeft.

In uw eigen bed zorg ontvangen

Een groot voordeel van een eigen hoog laag bed kopen is dat u alvast voorbereid bent op mogelijke veranderde zorgbehoeften in de toekomst. Een hoog laagbed is voorzien van een licentie welke de thuiszorg tegenwoordig eist om goed hun werk te kunnen doen. Niets is fijner om in uw eigen bed te kunnen blijven liggen en daarnaast de zorg te ontvangen die u nodig heeft.

3D model van uw nieuwe hoog laagbed

Een hoog laag bed kopen doet u natuurlijk niet iedere dag. Laat u daarom goed informeren over de mogelijke designs en uitvoeringen. Zoals een houten of een stoffen bed waarbij u uit verschillende kleuren kunt kiezen. 

Bij Zorgbedplus wordt zelfs een 3D tekening gemaakt van uw nieuwe hoog laagbed. Zodat u kunt zien hoe het mooie bed in uw kamer komt te staan. Ook zijn de levensloopbestendig bedden uit te breiden met bijvoorbeeld een opstapbeugel, een papegaai, een anti Trendelenburg functie of onrusthekken. 

Een zorgbed is volledig verstelbaar en heeft een verbeterd verstelbaar hoofd- en voeteneinde in vergelijking met een standaard traditioneel bed. Tegenwoordig zien de hoog-laag zorgbedden er niet meer uit als een ziekenhuisbed, waardoor ze niet misstaan in de kamer. Bovendien bent u alvast voorbereid op eventuele zorg dit u later nodig heeft, en dat in uw eigen mooie zorgbed.

Voordelen hoog laag bed

De voordelen hoog laag bed zijn ongekend groot. Ten eerste bent u alvast voorbereid op de toekomst en de verhoogde zorgbehoefte die daarbij hoort. Een levensloopbestendig bed is makkelijk opmaken, doordat u het hoger kunt instellen en u er daardoor zelf makkelijk bij kunt. Ook het schoonmaken onder het bed is eenvoudiger. Een hoog laagbed is ook veilig. Dankzij de zijhekken hoeft u niet bang te zijn om tijdens uw slaap uit bed te vallen. 

Als we ouder worden, moeten vaak ’s nachts even eruit om naar het toilet te gaan. De instap verlichting bij het bed geeft u voldoende zicht in de duisternis. Met de afstandsbediening kunt u eenvoudig de in- en uitstaphoogte instellen en deze is natuurlijk ook uitermate geschikt voor verzorging aan bed. 

Hoog laag bedden zijn ook uit te breiden met diverse hulpmiddelen die later van pas kunnen komen, zoals een papegaai. Tevens is het zorgbed geschikt om eventuele medische apparatuur aan te bevestigen. Het zorgbed is volledig verstelbaar en verrijdbaar. De wielen maken het verplaatsen van het bed een koud kunstje. Staat het bed op de goede plek? Dan zorgt de centrale wielvergrendeling (voor en achter) ervoor dat deze veilig op zijn plek blijft staan. 

Prachtig hoog laag bed 2 persoons

Naast de verschillende mooie design uitvoeringen is een hoog laag bed ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zoals een twee-persoons hoog laag bed, een hoog laag bed 100 of 110 cm

U woont al uw hele leven samen met u partner. Dat wilt u natuurlijk graag zo houden. Een levensloopbestendig bed bied in ieder geval de mogelijkheid om zo lang mogelijk samen thuis te wonen. Wees alvast voorbereid op veranderde zorgomstandigheden en denk daarom nu al na over een zorgbed voor u beiden. Door te kiezen voor een hoog laag bed 2 persoons kunt u te allen tijde bij elkaar blijven slapen. 

Een hoog laag bed boxspring 180×200 cm is bijvoorbeeld ideaal om, én voorbereid te zijn op de toekomst, én ervoor te zorgen dat u gewoon samen in 1 bed kunt blijven slapen. U wilt voorkomen dat u gescheiden komt te liggen bij toenemende zorg. Het is mentaal en fysiek al zwaar genoeg dat de partner niet helemaal gezond is. 

Bovendien misstaat een 2 persoons hoog laag bed in de kamer niet. Het zorgbed blijft er namelijk huiselijk en mooi uitzien, waarbij u toch iedere nacht bij elkaar kunt kruipen. De hoog-laag functie van beide bedden worden voor de veiligheid synchroon geschakeld. Maar de rug- en beenverstellingen kunnen afzonderlijk van elkaar bediend worden.

Advies bij zorgbed kopen

Bij de slaapexperts van Zorgbedplus bent u in veilige en gezonde handen. Zij luisteren naar uw wensen en behoeften van het nieuwe hoog laag bed, geven gedegen advies en maken bovendien een 3D tekening van uw toekomstige 1 persoons of 2 persoons zorgbed. U krijgt gelijk een idee hoe het nieuwe zorgbed eruit komt te zien in uw woning. Bovendien kan het mooie nieuwe hoog laag bed binnen twee weken geleverd worden. 

Wilt u meer weten over de design mogelijkheden en opties bij het kopen van een hoog laag bed senioren? Neemt u dan zeker eens contact op met de slaapspecialisten van Zorgbedplus. Ze denken graag met u mee, zodat u onbezorgd voor een lange tijd nog thuis kunt blijven wonen. 

Wilt u gratis en vrijblijvend advies?
Neem contact op met een van onze slaapadviseurs

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.