Zorgbedplus

Shop

Hoog Laag Bed Primair

Video afspelen

Een bed zonder zorgen

Een bed van Zorgbedplus is geen overbodige luxe. Juist op het moment dat het zo nodig is wilt u genieten van de uitgebreide functionaliteit en hoge comfort die onze bedden bieden. Mooie huiselijke bedden die gemakkelijk aanpasbaar en uitbreidbaar zijn op de veranderende zorgbehoefte. Zo kunt u altijd veilig en comfortabel in uw eigen vertrouwde bed blijven liggen.

Stel uw bed samen naar eigen wensen en behoeften

Zorgbed Primair

1. Half-half onrusthek

2. Derde/twee derde onrusthek

3. Instapverlichting

4. Opstabeugel

5. Papegaai

6. Luxe bedlamp

Zorgeloos slapen met Hoog Laag Bed Primair

Zorgbed Onrusthek

✔ Onrusthek

Onze zorgbedden zijn standaard uitgerust met een onrusthek. Deze voorkomt dat u tijdens zorg of uw nachtrust uit bed kan vallen. De hekken zijn met een knop te ontgrendelen om ze omhoog te zetten. Uiteraard kunt u de hekken standaard laag laten staan als u ze niet nodig heeft.

✔ Instapverlichting

Verlicht de contouren van uw bed om gemakkelijker in- en uit te kunnen stappen. De lamp wordt geactiveerd door een sensor bij beweging en gaat na verloop van tijd automatisch uit.

Zorgbed Opstabeugel

✔ Opstabeugel

Een ideale hulp voor het draaien in bed en bij het in- en uitstappen. Een stabiele beugel gemonteerd op het frame dat mee omhoog gaat bij verstelling.

✔ Papegaai

Een handige papegaai met automatische riem. Een bedpapegaai helpt u om uzelf gemakkelijk te kunnen verplaatsen in bed. De papegaai is eenvoudig op het frame te plaatsen.

Zorgbed Papegaai
Zorgbed Bedlamp

✔ Luxe bedlamp

Voor het slapen gaan nog even lezen? Deze bedlamp is eenvoudig te bedienen en verplaatst u gemakkelijk naar u toe. De lamp kan zowel links als rechts op het bed geplaatst worden.

✔ Matras

Het juiste matras is heel persoonlijk. Wij raden u aan contact met ons op te nemen om het juiste matras in uw situatie te adviseren. Dit kan doormiddel van advies aan huis of via het advies op maat formulier.

Anti-trendelenburg Zorgbed
Deze optie is niet ingbegrepen bij Hoog Laag Bed Primair

✖ Fauteuil functie

Maak van uw zorgbed een comfortabele stoel door het bed te kantelen. De fauteuil functie helpt u om gemakkelijk deel uit te kunnen maken van het gezelschap in de ruimte. Voor mensen met reflux biedt de fauteuil functie een ideale oplossing om het bed een beetje te kantelen en daarmee de benodigde schuinte in het bed aan te brengen, zonder de rug onnodig te belasten.

✖ Een kleur die past in uw interieur

Kies één van de mooie houtkleuren om het bed af te stemmen op uw eigen persoonlijke interieur. Heeft u liever een gestoffeerde omranding? Maak dan een keus uit onze uitgebreide stoffencollectie.

Deze optie is niet ingbegrepen bij Hoog Laag Bed Primair

Heeft u interesse in dit Zorgbed?

Voordat u een bed besteld, wilt u zeker weten dat u echt de goede keuze maakt. Om niets over het hoofd te zien willen we u adviseren om contact op te nemen met één van onze slaapadviseurs. Hierdoor bent u verzekerd van een eerlijk en goed onderbouwd zorgbed advies welke is toegespitst op uw persoonlijke situatie. Zo kunt u altijd veilig en comfortabel in uw eigen vertrouwde bed blijven liggen.

Onze adviseurs staan u graag telefonisch te woord of komen bij u thuis langs om uw situatie te beoordelen.
Samen zal er gekeken worden naar uw wensen en de mogelijkheden voor de juiste oplossing. 

Experts waar u op kunt vertrouwen

Willem Pieter Zorgbedplus

Willem Pieter

Slaapadviseur

Klaas Zorgbedplus

Klaas

Slaapadviseur

André

Slaapadviseur

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.