Zorgbedplus

Thuisadvies hoog laag bedden

Waarom kiezen voor een zorgbed?

We begrijpen dat een goede nachtrust essentieel is voor uw algehele gezondheid en welzijn. Daarom bieden we hoogwaardige zorgbedden aan die comfort en ondersteuning bieden aan mensen met een beperkte mobiliteit of gezondheidsproblemen.

Onze zorgbedden zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten en bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele bedden. Hieronder hebben we enkele van de belangrijkste voordelen van onze zorgbedden uiteengezet.

Enkele voordelen van zorgbedden zijn:

  • Hoog-laag functie voor juiste in- en uitstaphoogte
  • Verstelbaar hoofdeinde voor extra ondersteuning bij uitstappen
  • Gebogen beenondersteuning voor comfort en klachtenverlichting
  • Relaxstand voor lezen en puzzelen
  • Perfecte werkhoogte voor ergonomische werkhouding
  • Geen moeilijke tilbewegingen of diep bukken meer nodig
  • Makkelijk te verplaatsen

Verstelbare functies

Onze zorgbedden zijn voorzien van verstelbare functies die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Dit betekent dat u de hoogte van het bed kunt aanpassen, evenals de hoek van het hoofd- en voeteneinde. Dit maakt het gemakkelijker om in en uit bed te stappen en comfortabel te liggen.

Opstabeugel

Een opstabeugel is een optionele functie die kan worden toegevoegd aan onze zorgbedden. Het biedt ondersteuning bij het in en uit bed stappen, vooral voor mensen met beperkte mobiliteit. Het kan ook het risico op vallen verminderen, waardoor het bed veiliger wordt.

Instapverlichting

Instapverlichting is een andere optionele functie die kan worden toegevoegd aan onze zorgbedden. Het biedt een zacht licht wanneer u het bed in- en uitstapt, wat vooral handig is voor wanneer je in het donker opstaat. Dit kan het risico op struikelen en vallen verminderen en biedt een gevoel van veiligheid.

Onrusthek

Een onrusthek is een functie die standaard wordt geleverd bij onze zorgbedden. Het voorkomt uit bed vallen, terwijl het nog steeds gemakkelijk is om in en uit bed te stappen. Dit kan de veiligheid verhogen en het risico op vallen verminderen.

Comfortabel en ondersteunend

Onze zorgbedden zijn ontworpen om comfortabel en ondersteunend te zijn. Dit betekent dat ze u helpen om een goede lichaamshouding aan te houden en drukpunten te verminderen. Dit kan helpen bij het voorkomen van pijnlijke drukplekken en zweren, die vaak voorkomen bij mensen die lange tijd in bed moeten liggen.

Duurzaamheid en kwaliteit

Onze zorgbedden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en kwaliteit garanderen. Dit betekent dat ze lang meegaan en gemakkelijk te onderhouden zijn. Bovendien worden onze zorgbedden geleverd met een uitgebreide garantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een hoogwaardig product krijgt dat aan uw behoeften voldoet.

Onze zorgbedden bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele bedden. Ze zijn comfortabel, ondersteunend, veilig en gemakkelijk te gebruiken. Als u op zoek bent naar een zorgbed, bent u bij ons aan het juiste adres bij Zorgbedplus.

Wilt u gratis en vrijblijvend advies?
Neem contact op met een van onze slaapadviseurs

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.