Zorgbedplus

Zorgbedplus Comfort

Het ene hoog laag bed is het andere niet, kies bewust!

Tegenwoordig komt u ze overal tegen: prachtige hoog laag bedden voor uiteenlopende prijzen.

Vele aanbieders hebben hun collectie bedden ondertussen uitgebreid met een bed met hoog laag functie. Het bed wordt vaak aangeprezen als een bed voor de toekomst. Maar is dat eigenlijk wel zo? Wat mensen vaak niet te horen krijgen is dat de meeste van deze bedden niet gebruikt mogen worden bij zorg aan huis.

Een bed dat gebruikt mag worden bij zorg aan huis moet in het bezig zijn van een aantal strenge licenties. Daarnaast is het prettig als het bed til lift toegankelijk is en gemakkelijk schoon te houden. Op deze punten schieten een groot aantal zorgbedden in de markt tekort. Goed opletten dus.

Laat u bij het kiezen van een goed zorgbed in uw situatie altijd adviseren

Kies een bed dat aansluit op uw interieur. Het bed moet een aanvulling worden in uw inrichting in plaats van een storend object. Een volgende stap is het nadenken over waar het bed functioneel aan moet voldoen. Wil u het bed gemakkelijk schoon kunnen maken? Wil u het bed gemakkelijk kunnen verplaatsen? Moet het bed voorzien zijn van bedhekken of laat u deze het liefst zo lang mogelijk achterwege?

Een nieuw bed zoekt u niet iedere dag uit. Bij een hoog laag bed is het belangrijk om rekening te houden met de toekomst. Is het bed voorbereid op veranderende omstandigheden of zorgbehoefte en is het bed in een latere fase uit te breiden met hulpmiddelen?

Kies een bed dat geschikt is voor de lange termijn

Zorgbedplus.nl denkt hierin graag met u mee. De experts van Zorgbedplus hebben jarenlange ervaring in de slaapergonomie. Als adviseurs in een slaapspeciaalzaak die zich richt op rug-, nek- en schouderklachten weten zij als geen ander waar u rekening mee moet houden bij uw keuze voor een goed bed en passend matras.

Een weloverwogen, verantwoorde keuze voor een bed dat voorbereid is op de toekomst.

Wilt u gratis en vrijblijvend advies?
Neem contact op met een van onze slaapadviseurs

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.