Zorgbedplus

Shop

Maatregelen coronavirus

Maatregelen coronavirus

Het coronavirus zorgt ervoor dat wij een aantal extra maatregelen hebben genomen omtrent ons thuisadvies en de leveringen. Hier leest u wat wij eraan doen om de gezondheid van u en onze medewerkers te waarborgen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan vooral contact op. Wij staan u graag te woord via 0595-444 344.

Een overzicht van onze maatregelen

RIVM Richtlijnen

Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de richtlijnen opgesteld door het RIVM en nemen deze in acht. Regelmatig nemen we eventuele aangepaste richtlijnen door.

Gezonde medewerkers

Onze medewerkers zijn gezond. En gaan niet aan het werk wanneer zij ziekte verschijnselen vertonen.

1.5 meter afstand

Bij aankomst zal de thuisadviseur u geen hand geven. Van zowel u als van onze medewerkers wordt verwacht dat zij gepaste afstand houden.

Zelfstandig werken

De thuisadviseur heeft duidelijke instructies gekregen en weet wat er van hem verwacht wordt. Hij is dan ook in staat om geheel zelfstandig zijn werk uit te voeren.

Efficiente planning

Hierna zal de thuisadviseur uw advies verder met u bespreken en zit de afspraak erop.

Uw gezondheid staat voorop

Onze medewerkers zijn geïnstrueerd om hun handen voor en na afspraken te reinigen en rekening te houden met uw persoonlijke omstandigheden.

Hoe kunt u zich voorbereiden op ons bezoek?

Bij aankomst op locatie zullen onze monteurs aanbellen, geen handen geven en voldoende afstand houden. Onze medewerkers zijn gezond en werken niet bij ziekteverschijnselen. Ook aan u als klant wordt verzocht voldoende afstand te houden en afspraken te verplaatsen bij ziekte. Nadat de monteurs klaar zijn, krijgt u uitleg over het zorgbed en kunt u de levering controleren.Hierbij is het wederom belangrijk om voldoende afstand te houden.

Ons beleid inzake afspraken

Onze thuisadviseurs komen altijd alleen, onze monteurs met zijn tweeën. We houden ons tijdens deze bezoeken strikt aan de RIVM-maatregelen. Wanneer u geen bericht van ons heeft ontvangen per mail of telefoon, dan kunt u er vanuit gaan dat de afspraken door gaan.

Ik wil graag naar de showroom, is dat mogelijk?

Uw bezoek zal vanzelfsprekend geheel volgens te richtlijnen van het RIVM verlopen. De adviseurs van Zorgbedplus nemen de coronamaatregelen strikt in acht. Ze voorzien u op een veilige manier van een persoonlijk en vrijblijvend advies. De adviseur laat u alle mogelijkheden zien en gaat samen met u op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie.

Kan ik mijn afspraak verzetten?

Bij Zorgbedplus staat de gezondheid van u en onze medewerkers voorop. Heeft u last van koorts of verkoudheidsverschijnselen? Dan vragen wij u contact met ons op te nemen en de afspraak te verzetten.
Ook wanneer u vanwege het risico op besmetting de afspraak wilt verzetten, hebben wij hier natuurlijk begrip voor! Neem contact met ons op via: 085-0470184, dan verzetten wij uw afspraak.

Kan ik nog een afspraak maken voor een thuisadvies?

Natuurlijk kan dat! U kunt een afspraak inplannen door te bellen naar: 085-0470184. Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken.

REGISTER

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.